CRM software

Ontdek onze toepassingen

CRM software

CRM systeem | CRM partner | CRM SoftwareCRM software is ontwikkeld om uw bedrijf in staat te stellen klantenrelaties te onderhouden. Daarom noemt men een CRM systeem ook wel eens een klantenrelatiebeheersysteem. CRM is een afkorting die voluit staat voor het Engelse ‘Customer Relationship Management’. Dankzij CRM software is het mogelijk om relaties met uw bestaande klanten te verbeteren en een relatie met potentiële nieuwe klanten op te bouwen. Bovendien kunt u ook de klanttevredenheid onderhouden en verbeteren.

Open vorm van communicatie

Een CRM systeem stelt u in staat om van elke klant gegevens op te slaan en raadpleegbaar te maken. Die informatie bevat zowel informatie uit verschillende contactmomenten, als persoonlijke kenmerken. Dergelijke gedetailleerde informatie zorgt ervoor dat u elke klant individueel kunt aanspreken, en dat op een persoonlijke, doelgerichte manier.

Inzicht in de ROI dankzij CRM software

Bovendien kan CRM software u inzicht verschaffen over hoeveel de klant uw bedrijf oplevert aan inkomsten. Brengt elke klant wel genoeg op? Return On Investment of ROI vat deze waarde samen. Op basis van de CRM gegevens kunt u bepalen of er al dan niet (meer) tijd en aandacht naar de klant moet gaan. Winstgevende klanten kunnen daarbij een voorkeurspositie verkrijgen. Zo kunt u de loyaliteit van deze klanten tegenover uw bedrijf verhogen.

Omgekeerd kan natuurlijk ook. Als een klant meer kost dan hij u opbrengt, kunt u er bewust voor kiezen om minder tijd in deze klant te investeren. Op klantenniveau kan het hanteren van een CRM systeem dus bepaalde processen beïnvloeden. Het uiteindelijke doel van de software is om de relaties met uw klanten te optimaliseren. Op die manier kunt u de relaties ook duurzaam maken. Vaak uiten deze voordelen zich op lange termijn.

Zoekt u een betrouwbare CRM partner voor uw CRM systeem? Traxgo beschikt over jarenlange kennis en ervaring. We helpen u graag verder.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE